Ons bedrijf

Ons bedrijf

Welkom bij DentalMa, waar wij ons specialiseren in het vormgeven en tot leven brengen van unieke bouw- en interieurprojecten. Ons expertisegebied strekt zich uit van woon- en werkomgevingen tot gastvrije verblijfsruimtes. Onze benadering focust op het creëren van omgevingen die niet alleen de essentie van uw organisatie weerspiegelen, maar deze ook tastbaar maken voor iedereen die er binnenstapt. Ons doel is om ruimtes te ontwerpen waar mensen zich warm verwelkomd voelen en waarin ze comfortabel kunnen werken of verblijven. Onze interieurs kenmerken zich door een moderne, sfeervolle uitstraling, waarbij elk detail en elk gebruikselement zorgvuldig wordt overwogen om een harmonieuze en functionele omgeving te creëren.”

Onze Timmermannen en interieurbouwers zijn net een andere slag mensen: gespecialiseerd, houden van finesse en getraind met zorg in zorg omgevingen te opereren

Bij Dental ma zijn we niet alleen creatief, maar ook gedreven en dol op uitdagingen. We worden geïnspireerd door de mogelijkheid om unieke en innovatieve oplossingen te creëren voor elk project dat we aangaan. Of het nu gaat om het ontwerpen van een modern kantoor, een gezellige woonruimte of een gastvrije hotellobby, we gaan altijd met passie aan de slag.

Ontzorging/ Turn Key en alles onder één dak

Bij DentalMa, creëren we iets bijzonders – alles onder één dak. Wij zijn trots op ons team van deskundige vakmensen die met passie en precisie aan unieke, op maat gemaakte projecten werken. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een creatief proces waarbij vakmanschap, innovatie en teamwork centraal staan. Sluit je aan bij ons team en help ons om op maat gemaakte meesterwerken te creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar jouw vaardigheden gewaardeerd en verder ontwikkeld worden. Ontdek hoe jouw talent en inzet het verschil kunnen maken in het realiseren van uitzonderlijke interieurs.”

Werken bij DentalMa

Bij ons werkt u in een omgeving die innovatie, samenwerking en persoonlijke groei stimuleert. Wij zijn een bedrijf dat waarde hecht aan diversiteit en creativiteit, en bieden onze werknemers de kans om hun potentieel te verkennen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, uitstekende carrièreontwikkelingsmogelijkheden en de kans om te werken in een vooruitstrevend en inspirerend bedrijf. Ontdek de mogelijkheden bij DentalMa en bouw samen met ons aan een toekomst vol succes en innovatie. Sluit je vandaag nog aan bij ons team en begin aan een opwindende reis vol kansen!”

Timmerman

32 – 40 uur 

Tekenaar / Werkvoorbereider Interieurbouw

32 – 40 uur MBO+