Praktijkinrichting

Medisch meubilair met bijzondere kwaliteiten

Gebouwd voor Zorg, Ontworpen voor Comfort

Bij DentalMa begrijpen we dat medisch meubilair moet voldoen aan meer dan alleen functionele eisen. Ons meubilair combineert innovatief design met uitzonderlijke kwaliteiten die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van de medische sector.

Functionaliteit Ontmoet Duurzaamheid

Ons assortiment medisch meubilair is het resultaat van intensief onderzoek en samenwerking met gezondheidsprofessionals. Elk stuk is ontworpen met het oog op:

  • Hygiëne
  • Duurzaamheid
  • Ergonomie

Technologie en Innovatie

We integreren de nieuwste technologieën in ons meubilair.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is een prioriteit in de ontwikkeling van ons medisch meubilair. We zorgen voor stabiele constructies en veilige materialen die de gezondheid en het welzijn van zowel patiënten als zorgpersoneel ondersteunen.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elke zorgomgeving is anders. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine praktijk of een groot ziekenhuis, DentalMa levert meubilair dat past bij uw unieke werkomgeving.

Behandelmeubelen
Balies
Sterilisatiemeubelen
Serie All-in-One
Dispensers
Zitmeubelen
Opbergmeubelen
Traykasten
Trolley's
Spoelmeubelen

Verfijningen en Functionaliteit

Ontdek de Verfijning en Functionaliteit van Onze Meubelselectie

Bij Dentalma zetten we ons in voor het creëren van praktijkmeubilair dat even stijlvol als functioneel is. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie biedt innovatieve ontwerpen die naadloos aansluiten bij de professionele uitstraling van uw praktijk. Van ergonomisch ontworpen stoelen tot efficiënt georganiseerde werkstations, elke keuze die u maakt, is een investering in comfort en duurzaamheid. Hieronder presenteren we met trots een voorproefje van ons assortiment:

Meer zien van onze collectie meubelen?

Vraag de uitgebreide catalogus aan

Het Hart van Uw Ontvangst

Een balie is meer dan een werkplek; het is het visitekaartje van uw praktijk, kantoor of winkel. Bij DentalMa begrijpen we dat de balie het centrale punt is waar eerste indrukken worden gemaakt . Daarom bieden wij een reeks balies aan die functionaliteit, design en ontvangst naadloos combineren.

Ontwerp op Maat voor een Onvergetelijke Eerste Indruk

Onze deskundige ontwerpers werken samen met u om een balie te creëren die niet alleen aan uw functionele eisen voldoet, maar ook uw merkidentiteit versterkt. Van strakke, moderne lijnen tot warme, uitnodigende texturen, wij bieden diverse stijlen die uw ruimte transformeren en een blijvende indruk achterlaten op uw bezoekers.

Functionaliteit en Duurzaamheid

Elke balie die wij ontwerpen, wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en weerstand tegen de hoge eisen van dagelijks gebruik te garanderen. Onze balies zijn uitgerust met slimme opbergoplossingen en ergonomische kenmerken om efficiëntie en comfort te verzekeren voor uw personeel.

Blikvangers in de praktijk

Tijdloze en robuuste meubels die een warm gevoel gevoel aan uw praktijk.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw praktijkmeubilair op maat? Vraag ons naar de mogelijkheden of plan een afspraak in.

Hygiëne in de tandheelkundige praktijk

Onze Inzet voor Uw Praktijk en Patiëntveiligheid

De ‘Richtlijn Infectiepreventie voor Mondzorgpraktijken’ is ontwikkeld om de veiligheid in de zorg te waarborgen. Bij DentalMa, vormen deze richtlijnen geen enkele uitdaging, maar zijn ze een fundament voor onze ontwerp- en inrichtingsfilosofie. Wij zien het naleven van de infectiepreventie-richtlijnen niet als een hindernis, maar als een essentieel onderdeel van moderne mondzorgpraktijken.

Geavanceerde Oplossingen voor Infectiepreventie

Onze collectie praktijkmeubilair en inrichtingsopties is ontworpen met het oog op optimale hygiëne en eenvoudige desinfectie. Wij bieden:

  • Oppervlakken die bestand zijn tegen strenge reinigingsprotocollen.
  • Meubilair met naadloze afwerkingen om de ophoping van bacteriën te voorkomen.
  • Intelligente opbergoplossingen die zorgen voor een georganiseerde en gemakkelijk te onderhouden werkruimte.
  • duidelijke verschillen tussen rood en groen (:”vies en vuil”)

Verzeker uzelf van een inrichting die bijdraagt aan een veilige, hygiënische omgeving voor zowel uw team als uw patiënten.

Optimale Inrichting Sterilisatieruimtes door Dentasign

Maatwerk voor Maximale Prestatie

Of uw ruimte nu vraagt om een centrale eilandopstelling of een praktisch links/rechts model, ons team van experts zorgt voor een ontwerp dat de workflow optimaliseert en het gebruiksgemak maximaliseert.

Deskundig Advies voor Uw Praktijk

Onze adviseurs gaan verder dan het plaatsen van meubilair; zij zorgen voor een doordachte ruimteplanning waarbij elk aspect van de sterilisatieruimte wordt meegenomen. Dit betekent persoonlijke aandacht voor de routing binnen de ruimte, een logische indeling van laden en kasten, en het gebruik van materialen die zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk zijn.