Praktijk Bouwen & Inrichten

Praktijk Bouwen & Inrichten door "De Praktijkspecialist"

DentalMa  is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en verbouwen van medische klinieken.

Denk daarbij aan tandartspraktijken, gezondheidscentra, orthodontiepraktijken, dierenklinieken en cosmetische klinieken.

We hebben een toegewijd team van bouw experts die u een breed scala aan deskundigheid aanbieden. Het is onze verscheidenheid van vaardigheden die ons in staat stelt om uw project effectief te coördineren van start tot finish.

En, met uw hectische en vaak onvoorspelbare schema, weten wij hoe belangrijk uw tijd is!

De beste praktijken die gebouwd worden zijn de praktijken die volledig gecertificeerd worden zodat u en uw patiënten altijd een veilig gevoel hebben,
met een juiste lichtplan, alle benodigde tekeningen en installatie tekeningen en met een juiste routing.

Doordat wij alles onder 1 dak hebben besparen wij u heel veel externe tekenkosten, onvoorziene uitgaven en project management kosten.

Wij werken daarom ook met vaste prijs afspraken en zonder stelposten!

Onze Expertise: Bouwen en Verbouwen van Tandartspraktijken

Bij DentalMa begrijpen we dat de inrichting en uitstraling van uw tandartspraktijk essentieel zijn voor zowel patiënten comfort als voor operationele efficiëntie. Onze specialisatie in het bouwen en verbouwen van tandartspraktijken staat centraal in onze missie om moderne, innovatieve en volledig functionele praktijken te leveren die niet alleen voldoen aan de huidige standaarden, maar deze zelfs overtreffen.

Ontdek de potentie van uw praktijkruimte – geheel vrijblijvend

Wilt u de volledige potentie van uw praktijkruimte verkennen zonder enige verplichting? Wij bieden u de kans om een vrijblijvende analyse te laten uitvoeren door onze deskundigen. Ons team kijkt naar de unieke mogelijkheden van uw ruimte, rekening houdend met zowel functionaliteit als esthetiek. We presenteren u innovatieve ideeën en praktische oplossingen die uw praktijk kunnen transformeren, terwijl we uw specifieke wensen en behoeften voorop stellen.

Wij ontzorgen uw bouwproces volledig

We hanteren een gestructureerd proces dat begint bij de eerste consultatie en doorloopt tot na de oplevering. Gedurende het gehele project bent u verzekerd van duidelijke communicatie en professioneel projectmanagement. Onze projectleiders houden u op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat de verbouwing volgens planning en binnen budget verloopt.

Uw praktijk in 3D

Breng uw visie tot leven met onze 3D-ontwerpservice

Bij DentalMa transformeren we de droom van uw ideale praktijk naar een tastbare realiteit. Met onze geavanceerde 3D-ontwerptechnologieën nemen we u mee op een virtuele tour door uw toekomstige praktijkruimte, nog voordat de eerste steen gelegd is.

Meubelen op Maat uit Onze Eigen Fabriek

Vakmanschap & Precisie – Uw Ontwerp, Onze Uitvoering

Bij DentalMa combineren we ambachtelijke traditie met moderne efficiëntie om meubelstukken te creëren die perfect aansluiten bij uw wensen en ruimte. Onze op maat gemaakte meubels worden met zorg en precisie vervaardigd in onze eigen fabriek, waar vakmanschap voorop staat.

Uniek Meubilair, Speciaal voor U Gemaakt

Elk stuk meubilair dat onze fabriek verlaat, is het resultaat van een nauwkeurig proces waarin uw persoonlijke stijl en functionele eisen centraal staan. Of u nu op zoek bent naar die ene unieke balie voor uw praktijk, ergonomische werkstations of comfortabele wachtruimtemeubels, wij leveren meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een efficiënte workflow.

Uw toekomstige praktijk in 3D

Visualiseer het Potentieel met Geavanceerde Technologie

De toekomst van uw praktijk hoeft niet langer aan de verbeelding overgelaten te worden. Met de nieuwste 3D-technologie brengen wij bij dentalma uw toekomstige praktijk tot leven. Zie elke hoek en elk detail nog voordat de bouw begint, en ervaar de ruimte alsof u er zelf doorheen loopt.

Precisie en Duidelijkheid in Elk Ontwerp

Ons gespecialiseerde ontwerpteam werkt nauw met u samen om een 3D-model te creëren dat niet alleen uw ideeën weerspiegelt, maar ook functioneel en esthetisch verantwoord is. Met deze visualisatie kunt u:

  • De ruimtelijke indeling en het interieurdesign inzien.
  • Materialen en kleuren kiezen die bij uw praktijk passen.
  • Aanpassingen maken voordat de bouw start, wat tijd en kosten bespaart.

Het Interieur: "De visie die bij u past en wilt uitstralen naar uw patiënten"

Uw Ruimte, Uw Verhaal

Het interieur van uw praktijk of bedrijf is meer dan alleen een fysieke ruimte. Het is de belichaming van uw merk, een visuele vertelling van uw organisatie’s missie en waarden. Bij dentalma begrijpen we dat elk designelement, van kleur tot materiaalkeuze en van verlichting tot meubelopstelling, bijdraagt aan het verhaal dat u aan uw cliënten en medewerkers wilt vertellen.

Design dat Spreekt

Wij geloven dat een goed ontworpen interieur communiceert zonder woorden. Het nodigt uit, inspireert en motiveert. Of het nu gaat om de serene uitstraling van een zorginstelling, de dynamische sfeer van een innovatief techbedrijf, of de warme ontvangst van een lokale onderneming, uw interieur zet de toon.

Duurzaam en Functioneel

Duurzaamheid en functionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om niet alleen esthetisch aantrekkelijke, maar ook milieubewuste en gebruiksvriendelijke interieurs te ontwerpen die de tand des tijds doorstaan.

Praktijken in de Praktijk
"Voor, door & met tandartsen"

Inspiratie door Transformatie

Elk succesverhaal begint met een visie. Deze verhalen zijn getuigenissen van samenwerking, innovatie en de uitzonderlijke resultaten die we samen hebben bereikt.

Veel praktijken die wij hebben gebouwd voor eigenaren hebben de 2e vestiging altijd door DentalMa laten bouwen.

Een Portfolio van Trots

Onze portfolio spreekt voor zich. Met een breed scala aan uitdagende projecten en tevreden klanten, laten we u graag zien wat mogelijk is wanneer visie, expertise en samenwerking samenkomen. DentalMa heeft al meer dan 100 praktijken Turn-Key opgeleverd.

De Witte Keizer  – Rotterdam 

One World Dental – Den Haag

De Gebitskliniek – Sliedrecht